Rólunk

CÉGBEMUTATÁS

A FOURSYS Kft. magyarországi székhelyű és 100%-ban
magyar tulajdonú informatikai vállalkozás.

2011-ben magyar IT szakemberek hozták létre azzal a szándékkal, hogy olyan egyedi és magas szintű szolgáltatási csomagot nyújtsanak az ügyfeleik részére, amellyel teljes mértékben lefedik az IT infrastruktúra, az IT üzemeltetés (outsourcing), a hálózati infrastruktúra, valamint az információbiztonsági igényeket. Vállalkozásunknak mára kiforrott célja, hogy a több mint 20 éves informatikai tapasztalatainkra építve integráljuk az informatikai rendszerekkel szemben támasztott üzleti követelményeket a legfejlettebb technológiai eszközökkel, valamint a rendszerek implementációja során felhalmozott sok éves tapasztalattal, mely által az informatika lehető legszélesebb területére vonatkozó megoldásokat tudjunk biztosítani ügyfeleinknek.

Ismereteink nem korlátozódnak közvetlenül csak az informatikára, hanem vállalkozásmenedzsment tapasztalatainkra építve, a partnercégek teljes működését figyelembe véve állítjuk össze komplett javaslatainkat, fogalmazzuk meg tanácsainkat. Tevékenységi körünk az informatikai stratégiai tervezéstől, a különböző hardver és szoftver eszközöket is tartalmazó infrastruktúra megoldások tervezésén és megvalósításán keresztül, a nyílt informatikai auditok, konzultációk és a legkülönbözőbb informatika közeli szakmai szolgáltatások (információ biztonsági feladatok, katasztrófa elhárítási tervek elkészítése, informatikai szabályzatok kidolgozása, informatikai pályázatok előkészítése és kísérése) nyújtására terjed ki.

ÜZLETFILOZÓFIÁNK

Üzleti filozófiánk alapja, hogy a technológiai és üzleti tudáson túl mindig olyan informatikai megoldásokat kínáljunk, amelyekkel a leghatékonyabban tudjuk támogatni partnereinket üzleti céljaik elérésében. Ennek érdekében mindenekelőtt elsődleges feladatunknak tekintjük, hogy üzleti partnereinket felkészítsük a gazdasági változások újabb és újabb kihívásaira és a megoldást nyújtó partnerei legyünk az azokra adott informatikai válaszok kialakításában. Ezek azok az értékek, melyek nem csak a FOURSYS jövőképét, de a társaság mindennapi működését is meghatározzák, üzletfeleink és kollégáink megelégedésére.

INNOVÁCIÓ – KERESSEN MINKET, HA

• úgy gondolja, hogy nem tudja eléggé kihasználni az informatikában rejlő lehetőségeket
• úgy érzi, a mai kor modern kihívásainak nem tud megfelelni és az informatikai tevékenységét optimalizálni szeretné
• úgy gondolja, hogy automatizált folyamatokkal javítani lehetne az Ön cégének hatékonyságát, költségmutatóit, hibaszázalékát
• úgy érzi, hogy irreálisan drága szoftverek szükségesek jelenleg a rendszereihez és ezen változtatni szeretne

TÁRSADALMI FELELŐSSÉG

A vállalkozások olyan meghatározó szereplők, amelyek működésükkel nem csupán az ország gazdasági gyarapodását képesek segíteni, hanem az általuk létrehozott értéktöbblettel hozzá tudnak járulni a társadalom fejlődéséhez is. Ezért felelősséggel részt vállalunk tágabb közösségünk életében is. Elismerünk értékteremtő célokat, ezért támogatunk több, tehetséges gyermekek fejlődését segítő alapítványt.

ISO 27001:2013

A Foursys Kft 2016-ban bevezette az ISO 27001:2013 szabványt, mert informatika, telekommunikációs és szoftverfejlesztési projectjeink indokolttá tették, hogy kiemelten foglalkozzunk információbiztonsági irányítási szempontokkal.

Az információ biztonságát az jellemzi, hogy megőrzi az információ

a, bizalmasságát: megvédi az információt úgy, hogy csak az férhessen hozzá, aki erre jogosult;
b, sértetlenségét: megvédi az információ és a feldolgozás módszerének pontosságát és teljességét;
c, rendelkezésre állását: gondoskodik arról, hogy amikor a jogosult használónak szüksége van rá, valóban hozzá tudjon férni a kívánt információhoz és rendelkezésre álljanak az ezzel kapcsolatos eszközök.

Az információ biztonság szempontjai:

· Adatvédelem: az információs rendszerek adatainak elvesztése vagy sérülése elleni védelmet és az adatok folyamatos rendelkezésre állását biztosító szabályzatok, folyamatok és megoldások. (Itt elsősorban az információs rendszerek megbízható üzembiztonságának fenntartására kell gondolni.)

· Adatbiztonság: az információs rendszerek szándékos rongálásával, vagy az információkhoz illetéktelenek általi hozzáférésével szembeni biztonságot szolgáló folyamatok, szabályok és intézkedések együttese.

Az információbiztonság-irányítási rendszer kockázatkezelési folyamat segítségével őrzi meg az információk bizalmasságát, sértetlenségét és rendelkezésre állását, és az ügyfeleink részéről elvárás volt, hogy a kockázatokkal kielégítő módon foglalkozzunk.

Kezdjen gépelni, majd nyomjon Enter-t a kereséshez